Bel ons: 0318 724 624 - Mail: info@goforsunpower.nl

Canadian Solar.

Zonnepanelen

Canadian Solar zonnepanelen is opgericht in Toronto in 2001. Hoewel wordt gedacht dat dit een volledig Canadees bedrijf is, bevinden de meeste productielocaties zich in China. Het hoofdkantoor van Canadian Solar bevindt zich in Ontario, Canada. Canadian Solar zonnepanelen waren één van de eerste producenten die gebruik maakten van de 4 busbars technologie.

Canadian Solar is een van de toonaangevende fabrikanten in de wereld voor het leveren van toonaangevende hoog rendement zonnecellen, zonne-energie systemen en off grid zonne-energie applicatie-oplossingen. Met productiefaciliteiten in Canada en China heeft Canadian Solar een totale productiecapaciteit van 2.4GW.

Canadian Solar zonnepanelen behoort tot een van de grootste fabrikanten en leveranciers in de wereld op het gebied van zonnepanelen. Met het hoofdkantoor in Guelph, Ontario en zeven volle productie dochterondernemingen in China, Canadian Solar zonnepanelen opereert succesvol zijn zonne-PV-activiteiten in negen landen. Deze bedrijven in Canada, China, Duitsland, Italië Japan, Korea, Spanje en de Verenigde Staten zijn gefocust op het leveren van de hoogste kwaliteit zonne-energie.

In de afgelopen 12 jaar heeft Canadian Solar nauw samengewerkt met meer dan 1.000 klanten in meer dan 70 landen, en meer dan 6GW aan zonnepanelen geleverd. Sommige van deze modules zijn geïnstalleerd in velden die in 2012 de “Solar Project van het Jaar award” wonnen; andere worden gebruikt door duizenden gezinnen in hun on & off grid solar home systemen voor de dagelijkse gebruik. Canadian Solar staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en waarde.

Canadian Solar produceert zonnepanelen variërend van 5Wp tot 300Wp, met zonnecellen van mono- en polykristallijn silicium. De zonnecellen worden bevestigd tussen gehard glas als mede voorzien van beschermende lagen die zorgen voor UV, weer en andere invloeden van buiten.

Voor meer informatie, download de datasheet hier!

Back to Top