LG Solar.

Zonnepanelen

LG

 

Met meer dan 50 jaar ervaring als een wereldmarktleider op het gebied van elektronica is LG Electronics klaar om de kracht van de zon te benutten. Na 25 jaar onderzoek en ontwikkeling die verder gaan dan de standaarden van de industrie, zijn de zonnepanelen van LG Solar volledig ontwikkeld. De zonnepanelen van LG hebben een uniek ontwerp waarmee het paneel zowel hoge kwaliteit, performance, levensduur als betrouwbaarheid leveren.

LG hanteert de hoogste kwaliteitsnormen voor al haar producten en zeker ook voor haar zonnepanelen. Door de strikte kwaliteitsnormen die het zichzelf oplegt en de het wereldwijde ondersteuningsnetwerk is een lange levensduur en hoge elektriciteitsproductie gegarandeerd.

Naast de kwaliteit is LG ook bekend om de vormgeving van haar producten. De afwerking van deze panelen is dan ook zeer hoogwaardig en het zwarte geanodiseerde frame zorgt dat deze panelen minder afsteken op pannendaken. LG hanteert een strikte distributie policy waarbij zeer selectief distributeurs worden aangesteld. Wij zijn dan ook zeer trots dat wij dit kwaliteitsmerk kunnen aanbieden.

Het beste zonnepaneel wat LG op dit moment verkoopt is de LG NeON 2. Dit paneel is onderscheiden met de gerenomeerde Intersolar AWARD 2015 voor de toegepaste Cello-technologie.

Door deze technologie is de vermogensafgifte en de betrouwbaarheid verhoogd, waardoor de modules nog beter presteren dan hun voorgangers. De Cello Technologie vermindert namelijk het energieverlies, omdat de stroom over 12 draden wordt verdeeld in plaats van over 3 platte balken. Door deze technologie kan dit LG paneel gezien worden als een van de krachtigste en meest veelzijdige panelen op de markt.

De LG NeON 2 Full Black-modules zijn helemaal in het zwart afgewerkt en bieden een piekvermogen van 320 (Wp). Vanwege de robuustheid heeft LG een productgarantie van 25 jaar.

Voor meer informatie, download de datasheet hier!

Klanten met LG zonnepanelen

  

 

Back to Top