Bel ons: 0318 724 624 - Mail: info@goforsunpower.nl

Montagesystemen.

Meer over montagesystemen >>

Project Description

Schuine daken

Bij de ontwikkeling van montagesystemen voor daken zijn montagegemak en snelheid belangrijke aandachtspunten. Als het gaat om schuine daken komt er echter nog een belangrijk aandachtspunt bij: flexibiliteit. Er zijn immers vele soorten schuine daken met elk hun vereisten voor een gedegen bevestiging. Het systeem van Van der Valk voor schuine daken is zowel doordacht als compleet.

 

Platte daken

Het montagesysteem voor ‘bijzondere’ platte daken van Van der Valk

De ValkDouble, ValkTriple en ValkQuattro van Van der Valk Solar Systems zijn praktische en universele solar montagesystemen die speciaal zijn ontwikkeld voor ‘bijzondere’ platte daken, zoals aan- en uitbouwdaken, garageboxen of appartementsgebouwen.

Deze systemen in de vorm van een schansmodel bieden uitkomst op plaatsen waar meerdere rijen ‘gewone’ systemen voor platte daken nét niet passen of in elkaars schaduw zouden staan. Door de slimme configuratie van het systeem kunnen tot 100% meer panelen per dak worden geplaatst!

Het professionele PV montagesysteem van Sunbeam

SUNBEAM is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende leveranciers van montagesystemen voor zonnepanelen op platte daken. Er is veel kennis opgebouwd als het gaat om hoe zonnepanelen het best kunnen worden ondersteund en hoe de systemen ook de meest extreme wind- en sneeuwlasten kunnen weerstaan.

Back to Top