Bel ons: 0318 724 624 - Mail: info@goforsunpower.nl

Zonnepanelen.

Meer over zonnepanelen >>

Project Description

Zonnepanelen zijn de laatste jaren erg populair aan het worden. Doordat er gratis stroom opgewekt kan worden doormiddel van zonlicht worden zonnepanelen voor particulieren en bedrijven steeds interessanter. Het ene zonnepaneel zet meer licht om in energie dan het andere. Afhankelijk van de ruimte moet u een keuze gaan maken tussen een hoger of lager rendement paneel. Wij bieden een breed assortiment met verschillende merken, afmetingen en vermogen niveaus.

Mono-kristallijne zonnecellen en polykristallijne zonnecellen hebben een hoog rendement, maar presteren iets minder bij hoge tempraturen of bij een minder optimale zonnestraling.

Naast mono-kristallijne en polykristallijne panelen kunt u ook kiezen voor dunne-filmpanelen. Dunne-filmpanelen hebben over het algemeen een lagere efficiëntie, maar presteren bij zwak licht of hogere tempraturen beter dan de mono- en de polykristallijnen panelen.

Glas – Glas Panelen zijn zonnepanelen volgens de nieuwste techniek. Een glas-glas paneel is een paneel waarbij zowel de boven als onderkant van glas is. De zonnecellen liggen tussen twee lagen glas ingekapseld, waardoor deze panelen erg sterk en stabiel zijn. Door deze nieuwe opbouw wordt de levensduur van een zonnepaneel verhoogt en zorgt ervoor dat de veroudering van het paneel zelf zo min mogelijk is.

Waarom zonnepanelen?

  • Direct financieel voordeel
  • U draagt bij aan een beter milieu
  • Zelf energie opwekken
  • Onafhankelijk van energieleveranciers
  • De zon is gratis en voor iedereen

LG Solar

Met meer dan 50 jaar ervaring als een wereldmarktleider op het gebied van elektronica is LG Electronics klaar om de kracht van de zon te benutten. Na 25 jaar onderzoek en ontwikkeling die verder gaan dan de standaarden van de industrie, zijn de zonnepanelen van LG Solar volledig ontwikkeld. De zonnepanelen van LG hebben een uniek ontwerp waarmee het paneel zowel hoge kwaliteit, performance, levensduur als betrouwbaarheid leveren.

Solarwatt

Wat in 1993 werd geboren als visie van drie pioniers op het gebied van zonne-energie is vandaag de dag de toonaangevende Duitse fabrikant van zonne-energie systemen, de Europese marktleider in glas-glas zonnepanelen en een van ’s werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag.

AEG Solar

De geschiedenis van AEG gaat terug naar 1883 toen het bedrijf startte met de productie van gloeilampen. Het bedrijf dat onder meer bekend is van de productie van wasmachines en andere huishoudelijke apparatuur is vandaag de dag actief in meer dan 150 landen en levert jaarlijks meer dan 40 miljoen producten uit. Inmiddels maakt AEG bovendien onderdeel uit van het Zweedse bedrijf Electrolux AB, ’s werelds grootste producent van huishoudelijke apparatuur.

CanadianSolar

Canadian Solar zonnepanelen is opgericht in Toronto in 2001. Hoewel wordt gedacht dat dit een volledig Canadees bedrijf is, bevinden de meeste productielocaties zich in China. Het hoofdkantoor van Canadian Solar bevindt zich in Ontario, Canada. Canadian Solar zonnepanelen waren één van de eerste producenten die gebruik maakten van de 4 busbars technologie.

Trina Solar

Trina Solar is een Chinese producent van zonnepanelen en opgericht in 1997, sinds 2006 is het bedrijf beursgenoteerd in New York. Trina is een van de grootste zonnepanelen producenten wereldwijd en heeft sinds 2007 al meer dan 15GW aan zonnepanelen verscheept. Ze zijn terug te vinden op de tweede plek op de lijst van grootste zonnepanelen fabrikant ter wereld, daarnaast zijn ze één van de marktleiders in Europa.

Onze merken

                

        

 

 

Back to Top