Bel ons: 0318 724 624 - Mail: info@goforsunpower.nl

Trina Solar.

Zonnepanelen

Trina Solar is een Chinese producent van zonnepanelen en opgericht in 1997, sinds 2006 is het bedrijf beursgenoteerd in New York. Trina is een van de grootste zonnepanelen producenten wereldwijd en heeft sinds 2007 al meer dan 15GW aan zonnepanelen verscheept. Ze zijn terug te vinden op de tweede plek op de lijst van grootste zonnepanelen fabrikant ter wereld, daarnaast zijn ze één van de marktleiders in Europa.

Bij elke stap in het productieproces wordt er streng gecontroleerd op kwaliteit. Hierdoor hebben de Trina producten een sterk track record op het gebied van betrouwbaarheid en prestaties in het veld. Daarnaast is Trina Solar een van de meest duurzame ondernemingen in onze sector. Zo werd de Chinese onderneming in 2014 bovenaan geplaatst op de Silicon Valley Toxics Coalation Scorecard (SVTC 2014) als schoonste en meest verantwoorde producent.

De missie van Trina Solar is om duurzame energie toegankelijk te maken voor iedereen. Door hun toewijding aan een schoner milieu lopen ze voortdurend voorop in de zonnestroomindustrie, met innovatief onderzoek en ontwikkeling. Met hun bijna twintig jaar in de zonnestroomindustrie, een schat aan ervaring, hoge kwaliteit producten en technologische innovatie is Trina Solar dé top zonnepanelenfabrikant van de wereld

Kwaliteit

De onderdelen voor een compleet zonnepaneel worden in huis geproduceerd, van losse cel tot en met zonnepaneel. Door deze manier van produceren worden alle zonnepanelen stuk voor stuk getest onder allerlei omstandigheden. De zonnepanelen hebben niet alleen goedkeuring voor certificaten als TUV en MCS, maar ook test certificaten voor sandblast, PID, zoutspray en ammonia. Veel grote Europese spelers op de markt kiezen voor Trina Solar vanwege de zekerheid en betrouwbaarheid. Daarnaast zijn de zonnepanelen effectief in het opwekken van zonne-energie. Uiteraard is dit het gevolg van de hoge eisen waaraan voldaan moet worden tijdens de controles. In het jaar 2013 heeft Trina Solar de award voor de schoonste en meest maatschappelijk verantwoorde onderneming in de wacht gesleept.

Voor meer informatie, download de datasheet hier!

Klanten met Trina Solar zonnepanelen

  

Back to Top