Infrarood warmtepanelen van Greeniuz

Het Greeniuz home heating system is ontstaan vanuit 15 jaar ervaring met innovatieve verwarmingssystemen. De infrarood techniek gecombineerd met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van nanotechnologie is de basis voor het home heating system. Hiermee biedt Greeniuz de meest energiezuinige verwarmingsoplossing tegen de laagste aanschaf- en verbruikskosten.

Home heating system

Zoek je een totaaloplossing om je gehele huis te verwarmen met een duurzame en energiezuinige oplossing? De Greeniuz warmtepanelen doen precies dat. Ze passen in iedere ruimte, zijn eenvoudig uit te breiden, werken individueel, maar ook als één aangesloten systeem. Hierdoor is Greeniuz een vernieuwend modulair systeem, voor een beter klimaat in huis.

De warmtepanelen zijn de meest energiezuinige op de markt. Zo bespaar je al snel tot 60% op je energieverbruik. Ook de aanschafkosten zijn aanzienlijk lager dan elke andere verwarmingsoplossing.

Bedien je warmtepanelen op afstand

Met de Greeniuz app bedien je zowel thuis als op afstand eenvoudig jouw home heating system. De warmtepanelen bedien je apart van elkaar of als één compleet
systeem. Zo ben je altijd en overal in control.

Voordelen

Duurzaam verwarmen, dat kan met een geavanceerd en modulair home heating system voor een beter klimaat. De warmtepanelen van greeniuz bieden een verrassende totaaloplossing voor het verwarmen van één of meerdere ruimtes. Samen zetten we een stap vooruit.

Interesse in infrarood warmtepanelen van Greeniuz? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voordelen van Greeniuz infrarood warmtepanelen

  • Comfortabele warmte

  • Gezond leefklimaat

  • Lage aanschafkosten

  • Hang & heat

  • Energiezuinig

  • Lange levensduur

Alle voordelen van het greeniuz home heating system op een rijtje:

Comfortabele warmte

greeniuz warmtepanelen verwarmen de ruimte (plafond, vloer en wanden) en de objecten in de ruimte. Traditionele verwarmingen verwarmen de lucht, wat zorgt voor luchtstromingen. Hierdoor krijg je temperatuurverschillen in de ruimte. Met greeniuz is er geen koude of warme ‘tocht’, maar wordt er een behaaglijk gevoel gecreëerd door een zeer gelijkmatige verspreiding van de temperatuur in de ruimte.

Energiezuinig

Bespaar tot 60% op je energiekosten met greeniuz warmtepanelen. Met trots bieden we de meest energiezuinige warmtepanelen verkrijgbaar op de huidige markt aan. Een zeer aantrekkelijke besparing op je energiekosten is bijna altijd mogelijk. Wil je jouw huis ook duurzaam verwarmen? We maken graag vrijblijvend een berekening om dit voordeel voor je uit te rekenen.

Lage aanschafkosten

Je huis duurzaam verwarmen en future proof maken klinkt vaak als een dure investering. Toch is dit met greeniuz zeker niet het geval. De aanschafkosten om met greeniuz warmtepanelen jouw volledige huis te verwarmen, zijn aanzienlijk lager dan elke andere verwarmingsoplossing. Dit maakt het duurzaam verwarmen van je woning nog aantrekkelijker.

Lange levensduur

De warmtepanelen van greeniuz zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo garanderen wij een zeer lange levensduur. Onderhoud is niet nodig en daarnaast geeft greeniuz ook nog eens 20 jaar garantie.

Hang & heat

Het ophangen en installeren van greeniuz warmtepanelen is eenvoudig en snel. Het installatieteam zorgt er binnen één dag voor dat jouw gehele woning voortaan duurzaam verwarmd wordt door het greeniuz home heating system.

Gezond leefklimaat

De luchtstroom bij een traditionele verwarming zorgt ervoor dat bacteriën en schimmels een fijne voedingsbodem hebben. Dit kan erg hinderlijk zijn voor mensen met allergieën. De greeniuz warmtepanelen verwarmen zonder luchtstroom. Zo heb je voortaan geen last meer van dwarrelend stof en droge ogen. Geniet met het greeniuz home heating system van een zeer gezond leefklimaat in iedere ruimte in huis.

Interesse in infrarood warmtepanelen van Greeniuz?

Vraag vrijblijvend een offerte aan