Bel ons: 0318 724 624 - Mail: info@goforsunpower.nl

LG Solar.

Zonnepanelen

Met meer dan 50 jaar ervaring als wereldmarktleider op het gebied van elektronica is LG Electronics klaar om de kracht van de zon te benutten. Na 25 jaar onderzoek en ontwikkeling die verder gaat dan de standaarden van de industrie, zijn de zonnepanelen van LG Solar volledig ontwikkeld.

LG produceert all-weather zonnepanelen, ze zijn efficiënt, milieuvriendelijk en betrouwbaar … zelfs op bewolkte dagen.

De grote toewijding van LG bij elke stap in het productieproces zorgt ervoor dat ze producten van superieure kwaliteit kunnen bouwen. Deze toewijding stelt ze in staat om een van de beste garanties in de branche te bieden.

Alle zonnepanelen gaan na verloop van tijd achteruit, verliezen hun rendement en genereren minder stroom. Maar panelen van LG zijn ontworpen met een lange levensduur in gedachten. Op zonnepanelen van LG ontvangt u 25 jaar gegarandeerde vermogensgarantie en 25 jaar productgarantie.

LG hanteert een strikte distributie policy waarbij zeer selectief distributeurs worden aangesteld. Wij zijn dan ook zeer trots dat wij dit kwaliteitsmerk kunnen aanbieden. Goforsunpower mag zich met trots officieel gecertificeerd en geautoriseerd PRO-partner van LG Solar noemen.

LG solar produceert verschillende zonnepanelen met elk hun eigen kenmerken:

LG NeON® 2

Het LG NeON® 2 paneel maakt gebruik van CELLO technologie. CELLO technologie vervangt 3 balken met 12 dunne draden om de vermogensafgifte en betrouwbaarheid te verhogen.

Het LG NeON® 2 paneel wordt geproduceerd met een vermogen tot en met 340Wp en heeft zwarte cellen, een zwart frame en een witte backsheet.

LG NeON® 2 BLACK

Het LG NeON® 2 BLACK paneel is het knappe broertje van de LG NeON® 2. Het paneel maakt ook gebruik van CELLO technologie maar heeft een zwarte backsheet, wat resulteert in een nog mooier design.

Het LG NeON® 2 BLACK paneel wordt geleverd met een vermogen tot en met 330Wp en heeft zwarte cellen, een zwart frame en een zwarte backsheet.

LG NeON® R

De NeON® R is de nieuwe basis voor topprestaties van LG. Dankzij de nieuwe en innovatieve celstructuurzonder elektroden aan de voorzijde, wordt de benutting van het licht gemaximaliseerd en

is duurzamer, heeft een hogere opbrengst bij realistische omstandigheden en is voorzien van een uiterst design.

De NeON® R levert een vermogen van maximaal 375 Wp, heeft monokristallijne cellen, een zwart frame en een witte backsheet.

LG NeON® R Prime

Ook de NeON® R heeft een knapper broertje. De NeON® R Prime gebruikt dezelfde techniel als de LG NeON® R maar heeft een zwarte backsheet.

De NeON® R Prime levert een vermogen van maximaal 360 Wp, heeft monokristallijne cellen, een zwart frame en een zwarte backsheet.

Voor meer informatie, download de datasheet hier!

Klanten met LG zonnepanelen

  

Back to Top
× Heeft u vragen over onze producten?