Bel ons: 0318 724 624 - Mail: info@goforsunpower.nl

Zonnepanelen.

Meer over zonnepanelen >>

  Project Description

  Zonnepanelen zijn de laatste jaren erg populair aan het worden. Doordat er gratis stroom opgewekt kan worden doormiddel van zonlicht worden zonnepanelen voor particulieren en bedrijven steeds interessanter. Het ene zonnepaneel zet meer licht om in energie dan het andere. Afhankelijk van de ruimte moet u een keuze gaan maken tussen een hoger of lager rendement paneel. Wij bieden een breed assortiment met verschillende merken, afmetingen en vermogen niveaus.

  Mono-kristallijne zonnecellen en polykristallijne zonnecellen hebben een hoog rendement, maar presteren iets minder bij hoge tempraturen of bij een minder optimale zonnestraling.

  Glas – Glas Panelen zijn zonnepanelen die gebruik maken van een andere techniek. Een glas-glas paneel is een paneel waarbij zowel de boven als onderkant van glas is. De zonnecellen liggen tussen twee lagen glas ingekapseld, waardoor deze panelen erg sterk en stabiel zijn. Door deze opbouw wordt de levensduur van een zonnepaneel verhoogt en zorgt ervoor dat de veroudering van het paneel zelf zo min mogelijk is.

  Waarom zonnepanelen?

  • Direct financieel voordeel
  • U draagt bij aan een beter milieu
  • Zelf energie opwekken
  • Onafhankelijk van energieleveranciers
  • De zon is gratis en voor iedereen

  AEG Solar

  De geschiedenis van AEG Solar gaat terug naar 1883 toen het bedrijf startte met de productie van gloeilampen. Het bedrijf dat onder meer bekend is van de productie van wasmachines en andere huishoudelijke apparatuur is vandaag de dag actief in meer dan 150 landen en levert jaarlijks meer dan 40 miljoen producten uit. Inmiddels maakt AEG met de AEG zonnepanelen onderdeel uit van het Zweedse bedrijf Electrolux AB, ’s werelds grootste producent van huishoudelijke apparatuur.

  LG Solar

  Met meer dan 50 jaar ervaring als een wereldmarktleider op het gebied van elektronica is LG Electronics klaar om de kracht van de zon te benutten. Na 25 jaar onderzoek en ontwikkeling die verder gaan dan de standaarden van de industrie, zijn de zonnepanelen van LG Solar volledig ontwikkeld. De LG zonnepanelen hebben een uniek ontwerp waarmee het paneel zowel hoge kwaliteit, performance, levensduur als betrouwbaarheid leveren.

  Solarwatt

  Wat in 1993 werd geboren als visie van drie pioniers op het gebied van zonne-energie is vandaag de dag de toonaangevende Duitse fabrikant van zonne-energie systemen, de Solarwatt glas-glas zonnepanelen staan bekend om de uitstekende kwaliteit en is in Europa marktleider in glas-glas zonnepanelen. Ook is Solarwatt een van ‘s werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag.

  SunPower

  Het lijkt behoorlijk lastig om erachter te komen wat de beste zonnepanelen zijn. Niet alle zonnepanelen zijn hetzelfde. Al bijna 35 jaar ontwerpt en bouwt Sunpower de meest geavanceerde zonnepanelen in de branche. Sunpower is ervan overtuigd dat zonne-energie ongekende mogelijkheden biedt. Zonnetechnologie vergroot het vertrouwen.

  Suntech

  Suntech is een van de oudste zonnepanelenfabrikanten (sinds 2001) en een koploper op het gebied van technologische ontwikkelingen in de zonne-energie branche. Elk Suntech zonnepaneel is met grote zorg gefabriceerd om een optimale prestatie te kunnen leveren.

  Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen!

  Onze merken

  Back to Top
  × Heeft u vragen over onze producten?