Koppel je zonnepanelen aan een thuisbatterij

Stroom opwekken, verbruiken én opslaan

Het Enphase Energy System brengt zonne-energie, batterijen en software samen in één compleet pakket. Zo kunt u via een slimme mobiele app uw eigen stroom opwekken, verbruiken en opslaan.

Thuisbatterijsysteem met modulair ontwerp

De Enphase IQ Battery is het eerste thuisbatterijsysteem op basis van een micro-omvormer, dat de veilige lithium-ijzerfosfaattechnologie bevat. De IQ Battery is goedgekeurd voor installatie zowel binnen als buiten bij temperaturen van -15°C tot 60°C.

Het modulaire ontwerp zorgt ervoor dat u uw systeem snel en gemakkelijk kunt uitbreiden naarmate de energiebehoefte verandert. Op de IQ Batteries zit tevens een garantie van 15 jaar.

De IQ Battery wordt gekoppeld aan het monitoringsportaal van uw Enphase micro omvormersysteem, waarmee u heel eenvoudig kunt bijhouden hoeveel energie er is opgeslagen en verbruikt.

Goforsunpower is Platina Installateur

Goforsunpower is Enphase Platinum Installateur en behoort daarbij tot de beste Enphase-installateurs van Nederland. Enphase heeft haar partners gekwalificeerd in drie lagen – Platina, Goud en Zilver. Enphase zegt het volgende over deze kwalificatie: ‘Platina partners hebben de langste staat van dienst als het gaat om het installeren van Enphase producten. Ze leveren uitzonderlijke kwaliteit en klanttevredenheid.’

Interesse in een opslagsysteem voor stroom? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voordelen van een thuisbatterij

  • 15 jaar garantie

  • Thuisbatterijsysteem voor installatie binnen of buiten

  • Goforsunpower behoort tot de beste Enphase-installateurs van Nederland!

Interesse in een opslagsysteem voor stroom?