Bel ons: 0318 724 624 - Mail: info@goforsunpower.nl

Inventum.

Warmtepompen

Op een duurzame manier verwarmen en warm water tappen. Een warmtepomp is een slimme, zuinige en bewuste keuze. En besparen op CO2 geldt niet alleen bij nieuwbouw. Ook in de bestaande bouw is het verbeteren van de energieprestatie belangrijk. Zoek je een kostenefficiënte oplossing van hybride tot all-electric? Dan is Inventum een goed bedrijf op het gebied van (hybride) ventilatiewarmtepompen, lucht/water warmtepompen en warmtepompboilers.

Korte omschrijving van de verschillende typen warmtepompen

De Inventum warmtepompen zijn zo ontworpen dat er een laag geluidsdrukniveau wordt bereikt en de warmtepompen zeer efficiënt zijn. Temperatuurschommelingen worden beperkt tot een minimum door het toepassen van gelijkstroom inverter technologie. Hierdoor kunnen de woonruimten naar behoefte constant in temperatuur worden gehouden en maximaal energie bespaard worden. Uit technisch oogpunt kunnen Inventum warmtepompen tot -25 °C de energie uit de lucht gebruiken en aanvoertemperaturen tussen 35 °C en 80 °C opwekken.

De hybride ventilatiewarmtepomp: Spaarpomp

De Inventum Spaarpomp is een hybride ventilatiewarmtepomp. Dat betekent dat hij werkt op elektriciteit. Hij vervangt de ventilatiebox en werkt in combinatie met bijna iedere cv-ketel. Is er in huis meer vermogen nodig, bijvoorbeeld als het buiten heel koud is, dan springt de cv-ketel even bij. De Spaarpomp is compact, kan eenvoudig worden geïnstalleerd, heeft geen buitenunit en bespaart al snel 30% – 50% gas.

Ecolution: de ventilatiewarmtepomp van hybride naar All-E

De Ecolution ventilatiewarmtepomp ventileert de woning en zorgt voor frisse en gezonde verse lucht. Hij wint alle warmte terug uit de ventilatielucht. Er zijn meerdere versies van de Ecolution: de solo en combi. En de Ecolution Modul-AIR. Deze warmtepomp is eenvoudig uit te breiden van hybride naar All-E. Daarnaast is deze nog compacter dan de Ecolution.

Amia lucht/water warmtepomp met buitenunit

Met de lucht/water warmtepompen met buitenunit van Inventum kan individueel aangepaste verwarmingsoplossing worden gemaakt, welke geschikt zijn voor zowel renovatie als nieuwbouw. Alle gangbare radiatoren, vloerverwarmingssystemen, convectoren en boilers kunnen worden aangesloten. Geheel aangepast aan uw wensen!

Subsidiemogelijkheden

De aanschaf van een Ecolution ventilatiewarmtepomp en de Inventum Spaarpomp is extra aantrekkelijk door de subsidiemogelijkheden. In combinatie met de besparing op je energierekening wordt de terugverdientijd van de investering nu een stuk korter.

Back to Top
× Heeft u vragen over onze producten?