Laadpalen van Wallbox

Wallbox biedt verschillende slimme laadoplossingen voor elektrische auto’s voor huizen én bedrijven. Wallbox is koploper op het gebied van technologie, constante innovatie en het ontwikkelen van nieuwe oplossingen. Het doel van Wallbox is om de EV-laadervaring net zo eenvoudig te maken als het laden van een smartphone. Daarom focust Wallbox op hardware- en softwareoplossingen die het opladen van een elektrische auto beter en slimmer maken.

De Wallbox Pulsar serie bestaat uit de Pulsar Plus, Pulsar Max en Pulsar Pro en is ontwikkeld voor dagelijks gebruik aan huis. De Wallbox Pulsar laadoplossingen zijn compact en optioneel te gebruiken met de Power Boost, Eco-Smart of Power Sharing functie.

De Wallbox Pulsar Pro is geschikt voor situaties waarin zowel privé als zakelijk gebruik wordt gemaakt van elektrisch vervoer en zorgt ervoor dat zakelijk verrekenen en beheer op afstand gemakkelijk kan worden ingeregeld.

Door het openen van trajecten voor data verbindingen, maakt slim opladen communicatie mogelijk tussen de auto, de elektriciteitsmaatschappij en de laad exploitanten. Wallbox geeft klanten de controle over hun laadproces waardoor ze toegang krijgen tot de energie en het kunnen gebruiken en delen zoals ze dat zelf willen.

Interesse in laadpalen van Wallbox? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voordelen van Wallbox laadpalen

  • Geschikt voor iedere elektrische auto

  • Beheer het laadproces via de Wallbox app

  • Bespaar geld met slim laden door op te laden tijdens daluren

  • Gecertificeerde water- en stofbestendigheid met beschermingsgraad IP54 en IK10

  • Compatibel met Type 1 en Type 2 EV’s

Interesse in laadpalen van Wallbox?