Zonnepanelen van AEG

De geschiedenis van AEG gaat terug naar 1883 toen het bedrijf startte met de productie van gloeilampen. Het bedrijf dat onder meer bekend is van de productie van wasmachines en andere huishoudelijke apparatuur is vandaag de dag actief in meer dan 150 landen en levert jaarlijks meer dan 40 miljoen producten uit. Inmiddels maakt AEG bovendien onderdeel uit van het Zweedse bedrijf Electrolux AB, ’s werelds grootste producent van huishoudelijke apparatuur.

In 1984 produceerde AEG zijn eerste omvormer met haar business unit AEG Power Solutions. Een andere business unit, AEG Industrial Solar, gaat nu in Nederland zonnepanelen leveren. De zonnepanelen worden zowel in poly- als monokristallijn uitvoering geproduceerd en met de kleuren blauw en zwart.

AEG Solar Solutions PV geregistreerd en gevestigd in Nürnberg, Duitsland en is actief met vestigingen in 16 landen in Europa, de VS en Azië.
AEG zonnepanelen zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en geteste componenten voor de hoogste kwaliteit, betrouwbare rendementen en lange levensduur.

AEG Industrial Solar is onderdeel van de AEG familie, en heeft aangevoerd door Electrolux  meer dan 100 jarige Duitse traditie. De zonnepanelen blinken uit in betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibele inzetbaarheid. En niet geheel onbelangrijk worden de zonnepanelen ontwikkeld volgens het criterium van AEG; “Perfekt in Form und Funktion”.

Interesse in zonnepanelen van AEG? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Beantwoord een paar simpele vragen en zie direct of uw dak geschikt is voor zonnepanelen!

Voordelen van AEG Solar

  • Zeer hoge module efficiëntie

  • Uitstekende prestaties bij weinig licht

  • Geïntegreerde productielijnen dragen bij aan een prima prijs-/kwaliteit verhouding

  • 20 jaar productgarantie

  • 25 jaar vermogensgarantie

Hoog kwaliteitsniveau

Doordat AEG de unieke mogelijkheid heeft om wereldwijd constant op hetzelfde hoge kwaliteitsniveau te produceren, is het mogelijk om voor elke klant een product te leveren die aan de klant- en markt specifieke behoefte voldoet.

AEG Industrial Solar zonnepanelen zijn onder andere TÜV en MCS gecertificeerd om de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid te kunnen garanderen. De  productiefaciliteiten voldoen aan de internationale standaarden van ISO 9001, 14001  en OHSAS 18001.

Zonnepanelen van AEG Industrial Solar heeft een scala van voordelen zoals een productgarantie van 20 jaar en de garantie op het vermogen van 25 jaar. De eerste 10 jaar is dat 90% van het nominale vermogen en daarna nog eens 15 jaar tot 80% van het nominale vermogen. Bovendien bestand tegen hoge zout en ammoniak waarden.

Interesse in zonnepanelen van AEG?