Omvormers bij Goforsunpower

Een omvormer zet de gelijkstroom van zonnepanelen om tot in het elektriciteitsnet bruikbare wisselstroom. Op deze manier vormt de omvormer het hart van elke zonnestroominstallatie.

Het licht wordt door uw zonnepanelen gelijk omgezet in elektriciteit. De gelijkstroom wordt door een omvormer omgezet naar 230V wisselspanning voor het gebruik in huis of kantoorpanden.

De omvormer moet dan ook zo efficiënt mogelijk zijn om zo het minst mogelijk energie te verliezen.

Onze merken

Enphase

Enphase micro omvormers halen meer opbrengst uit ieder zonnepaneel. Dit betekent een hogere besparing voor u, en beter voor het milieu. De opbrengst van elk individueel paneel wordt gemaximaliseerd door de micro-omvormer. Een groot voordeel ten opzichte van andere omvormer-technologieën. De geoptimaliseerde micro oplossing zorgt er bij schaduw of vuil op een paneel voor dat u toch de maximale opbrengst behaald.

Meer over Enphase

Goodwe

Goodwe is een toonaangevende strategisch denkende onderneming die zich richt op onderzoek en productie van PV-omvormers en oplossingen voor energieopslag. Met een gemiddelde maandelijkse omzet van 30.000 stuks in 2017 en meer dan 30 GW geïnstalleerd in meer dan 100 landen, worden Goodwe omvormers voornamelijk gebruikt voor residentiële systemen, commerciële systemen en energieopslag systemen, variërend van 1,0 tot 80 kW. Ze bieden betrouwbare bediening en uitstekende prestaties en worden door haar klanten wereldwijd geprezen.

Meer over Goodwe

Wenst u meer informatie of een offerte te ontvangen?

Stuur ons een bericht