Zonnepanelen in Elst

Woont u in Elst en overweegt u zonnepanelen? Met onze speciale dakcheck ziet u direct of uw dak in Elst geschikt is voor zonnepanelen.

Beantwoord een paar simpele vragen en zie direct of uw dak geschikt is voor zonnepanelen!

Waarom zoveel mensen in Elst voor Goforsunpower kiezen

Fijn dat er organisaties zijn die de verwachtingen overtreffen

Van begin tot het einde erg tevreden, advies, meedenken, plaatsing , alles ging gewoon goed!
- Elst - 26 maart 2021

Prima kwaliteit en service

Eindelijk een bedrijf die niet vanuit de luie stoel werkt maar mijn thuissituatie ter plekke opneemt en daar een prachtige oplossing voor aanbiedt. Rappe en [...]
- Rhenen - 12 april 2021

Zeer tevreden

Ben erg goed, adequaat en professioneel geholpen. En de installatie verliep snel en vakkundig.
- Rhenen - 13 januari 2021

Subsidies en leningen voor zonnepanelen in Elst

De gemeente Overbetuwe biedt de mogelijkheid om een Toekomstbestendig Wonen Lening aan te vragen. Deze lening kan gebruikt worden voor de aanschaf van zonnepanelen. De voorwaarden om in aanmerking te komen zijn:

  • U bent eigenaar-bewoner van de woning in Elst
  • U kunt een lening aanvragen voor minimaal € 2.500,- en maximaal € 30.000,-
  • U moet voldoende kredietwaardig zijn (het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten test of dit het geval is)

Lees meer over de mogelijkheden van de Toekomstbestendig Wonen Lening op de website van de gemeente Overbetuwe.

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Beantwoord een paar simpele vragen en zie direct of uw dak geschikt is voor zonnepanelen!

Onze merken

LG Solar

Met meer dan 50 jaar ervaring als een wereldmarktleider op het gebied van elektronica is LG Electronics klaar om de kracht van de zon te benutten. Na 25 jaar onderzoek en ontwikkeling die verder gaan dan de standaarden van de industrie, zijn de zonnepanelen van LG Solar volledig ontwikkeld. De LG zonnepanelen hebben een uniek ontwerp waarmee het paneel zowel hoge kwaliteit, performance, levensduur als betrouwbaarheid leveren.

Meer over LG Solar

AEG

De geschiedenis van AEG Solar gaat terug naar 1883 toen het bedrijf startte met de productie van gloeilampen. Het bedrijf dat onder meer bekend is van de producten zoals de wasmachines en andere huishoudelijke apparatuur is vandaag de dag actief in meer dan 150 landen en levert jaarlijks meer dan 40 miljoen producten uit. Inmiddels maakt AEG met de AEG zonnepanelen onderdeel uit van het Zweedse bedrijf Electrolux AB, ’s werelds grootste producent van huishoudelijke apparatuur.

Meer over AEG

Solarwatt

Wat in 1993 werd geboren als visie van drie pioniers op het gebied van zonne-energie is vandaag de dag de toonaangevende Duitse fabrikant van zonne-energie systemen, de Solarwatt glas-glas zonnepanelen staan bekend om de uitstekende kwaliteit en is in Europa marktleider in glas-glas zonnepanelen. Ook is Solarwatt een van ‘s werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag.

Meer over Solarwatt

SunPower

Het lijkt behoorlijk lastig om erachter te komen wat de beste zonnepanelen zijn. Niet alle zonnepanelen zijn hetzelfde. Al bijna 35 jaar ontwerpt en bouwt SunPower de meest geavanceerde zonnepanelen in de branche. SunPower is ervan overtuigd dat zonne-energie ongekende mogelijkheden biedt. Zonnetechnologie vergroot het vertrouwen.

Meer over SunPower

REC

REC Zonnepanelen worden gemaakt door Renewable Energy Company (REC). Dit bedrijf is gestart in Noorwegen en later internationaal uitgebreid. Dit is opgericht in december 1996. In het begin is REC gestart met de productie van zonnecellen. Later is ze uitgegroeid naar een volledig geïntegreerde productielijn, waarbij ze de gehele keten beheerst van siliciumverwerking tot de productie van complete zonnepanelen.

Meer over REC

Waarom zonnepanelen?

  • Direct finaniceel voordeel

  • U draagt bij aan een beter milieu

  • Zelf energie opwekken

  • Onafhankelijk van energieleveranciers

Wenst u meer informatie of een offerte te ontvangen?