Montagesystemen van Sunbeam

Sunbeam is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende leveranciers van montagesystemen voor zonnepanelen op platte daken. Bij de ontwikkeling van de Sunbeam Nova systemen wordt continu gestreefd naar ultiem installatie- en gebruiksgemak. Door de slimme en stabiele constructie is een zeer snelle montage mogelijk en worden de zonnepanelen optimaal en veilig ondersteund.

Sunbeam omarmt het idee van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De producten worden al sinds de start van het bedrijf geassembleerd door medewerkers in de sociale werkvoorziening. Door maatregelen en samenwerking in de gehele productieketen wordt geprobeerd de CO2 impact van de producten zo laag mogelijk te maken. Het streven is om in 2040 niets meer uit te stoten. Tot die tijd compenseert Sunbeam de overgebleven uitstoot, waardoor de Sunbeam systemen al sinds 2020 volledig klimaatneutraal zijn.

Het Sunbeam systeem kent meerdere uitvoeringen:

  • Sunbeam Nova Universal
    Dit is een oplossing voor zonnepanelen die op het zuiden gericht zijn. De panelen liggen met deze oplossing onder een hoek van 12 graden.
  • Sunbeam Nova Symmetrical
    Dit is een oplossing voor zonnepanelen die zowel gericht zijn op het oosten als op het westen. De panelen liggen met deze oplossing onder een hoek van 10 graden.
  • Sunbeam Nova Symmetrical Portrait
    Dit is een oplossing voor zonnepanelen die vanwege hun lengte niet meer op de korte zijde ondersteund mogen worden.

Sunbeam staat garant voor jarenlange duurzame ondersteuning voor elk type en formaat zonnepaneel.

Interesse in een montagesysteem van Sunbeam? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Sunbeam Nova Universal

Sunbeam Nova Symmetrical

Sunbeam Nova Symmetrical Portrait

Interesse in montagesystemen van Sunbeam?