Zonnepanelen van Energyra

De innovatieve zonnepanelenfabriek Energyra Europa ging in 2018 van start en is een Nederlands familiebedrijf. Energyra kreeg, ondanks een stevig fundament, in 2019 door vertragingen en financiële tegenslagen te maken met een faillissement. Begin 2020 kon Energyra echter, dankzij een nieuwe investeerder, een doorstart maken onder het motto ‘never waste a good crisis’. Energyra heeft zich gericht op de ontwikkeling van nieuwe producten, het verbeteren van de productie en het minimaliseren van de ecologische voetafdruk.

Energyra creëert zonnepanelen, dat doen ze met backcontact technologie ontwikkeld door TNO (voorheen bekend als ECN-Petten). Hiermee is het traditionele solderen van zonnecellen verleden tijd. Het resultaat? Zeer efficiënte modules, zonder lood- of fluorverbindingen, volledig vrij van PFAS en duurzaam geproduceerd, in een Europese fabriek met uitstekende arbeidsomstandigheden. En dat is goed voor zowel mens als milieu!

Interesse in zonnepanelen van Energyra? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Beantwoord een paar simpele vragen en zie direct of uw dak geschikt is voor zonnepanelen!

Voordelen van Energyra

  • Hogere module-efficiëntie

  • Meer opbrengst bij weinig licht

  • In Nederland geproduceerd

  • 30 jaar productgarantie

  • 25 jaar vermogensgarantie

Zonnepanelen met een Europees hart

Energyra maakt zich sterk om de productie van zonnepanelen en de bijbehorende materiaalketen terug naar Europa te halen. Met goede partners staat Energyra sterk. Daarom werkt Energyra samen met vooraanstaande Europese onderzoeksinstituten, zoals ISC-Konstanz en TNO. Maar ook met technologische partners DSM-Endurans en SPP.

En met succes! Zonnepanelen gemaakt met Europese technologie, duurzame materialen en gewoon dichtbij zijn niet langer een verre droom. Kom maar langs, wij zitten in Rhenen. En raak ze aan…

Interesse in zonnepanelen van Energyra?