Zonnepanelen van REC

REC Zonnepanelen worden gemaakt door Renewable Energy Company (REC). Dit bedrijf is gestart in Noorwegen en later internationaal uitgebreid. Dit is opgericht in december 1996. In het begin is REC gestart met de productie van zonnecellen. Later is ze uitgegroeid naar een volledig geïntegreerde productielijn, waarbij ze de gehele keten beheerst van siliciumverwerking tot de productie van complete zonnepanelen.

REC-producten en productieprocessen zijn ook gecertificeerd en goedgekeurd door onafhankelijke derde partijen volgens meerdere wereldwijde en regionale industrienormen, wat het feit bevestigt dat REC-panelen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen die vereist zijn voor een langdurig product.

Omdat er een lage CO2-voetafdruk is en de geavanceerde productiemethoden die worden gebruikt, hebben REC-zonnepanelen een korte energieterugverdientijd. De juiste energieterugverdientijd is natuurlijk afhankelijk van de ligging van het huis.

Op de zonnepanelen van REC kunnen wij u als ProTrust-installateur 25 jaar productgarantie geven. Deze garantie wordt uitsluitend aangeboden door REC Certified Solar Professionalinstallateurs.

Interesse in zonnepanelen van REC? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Beantwoord een paar simpele vragen en zie direct of uw dak geschikt is voor zonnepanelen!

Voordelen van REC

  • Leveren een hoog vermogen

  • REC Alpha Pure Black loodvrij geproduceerd

  • 25 jaar productgarantie

  • 25 jaar vermogensgarantie

Interesse in zonnepanelen van REC?