Zonnepanelen in Rhenen

Woont u in Rhenen en overweegt u zonnepanelen? Met onze speciale dakcheck ziet u direct of uw dak in Rhenen geschikt is voor zonnepanelen.

Beantwoord een paar simpele vragen en zie direct of uw dak geschikt is voor zonnepanelen!

Waarom zoveel mensen in Rhenen voor Goforsunpower kiezen

Heel goed.

Wij werden heel goed geholpen door Amber, wij hadden naar ons gesprek nog wat vragen,en we konden altijd haar bellen, en dan dacht ze met [...]
- Rhenen - 22 februari 2021

Heel erg netjes geholpen.

Wij zijn vanaf de informatievoorziening, het offerte traject, de initiële order, de controle op locatie en de levering/plaatsing erg netjes en professioneel geholpen. Dit is [...]
- Rhenen - 15 januari 2021

Zeer tevreden

Ben erg goed, adequaat en professioneel geholpen. En de installatie verliep snel en vakkundig.
- Rhenen - 13 januari 2021

Subsidies en leningen voor zonnepanelen in Rhenen

De gemeente Rhenen biedt de mogelijkheid om een lening Duurzaam Wonen voor energiebesparing aan te vragen. Deze lening kan gebruikt worden voor de aanschaf van zonnepanelen. De voorwaarden om in aanmerking te komen zijn:

  • U bent eigenaar-bewoner van de woning in Rhenen
  • U kunt een lening aanvragen voor minimaal € 2.500,- en maximaal € 30.000,-
  • U moet voldoende kredietwaardig zijn (het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten test of dit het geval is)

Lees meer over de mogelijkheden van de duurzaamheidslening op de website van de gemeente Rhenen.

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Beantwoord een paar simpele vragen en zie direct of uw dak geschikt is voor zonnepanelen!

Onze merken

AEG

De geschiedenis van AEG Solar gaat terug naar 1883 toen het bedrijf startte met de productie van gloeilampen. Het bedrijf dat onder meer bekend is van de producten zoals de wasmachines en andere huishoudelijke apparatuur is vandaag de dag actief in meer dan 150 landen en levert jaarlijks meer dan 40 miljoen producten uit. Inmiddels maakt AEG met de AEG zonnepanelen onderdeel uit van het Zweedse bedrijf Electrolux AB, ’s werelds grootste producent van huishoudelijke apparatuur.

Meer over AEG

Solarwatt

Wat in 1993 werd geboren als visie van drie pioniers op het gebied van zonne-energie is vandaag de dag de toonaangevende Duitse fabrikant van zonne-energie systemen, de Solarwatt glas-glas zonnepanelen staan bekend om de uitstekende kwaliteit en is in Europa marktleider in glas-glas zonnepanelen. Ook is Solarwatt een van ‘s werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag.

Meer over Solarwatt

SunPower

Het lijkt behoorlijk lastig om erachter te komen wat de beste zonnepanelen zijn. Niet alle zonnepanelen zijn hetzelfde. Al bijna 35 jaar ontwerpt en bouwt SunPower de meest geavanceerde zonnepanelen in de branche. SunPower is ervan overtuigd dat zonne-energie ongekende mogelijkheden biedt. Zonnetechnologie vergroot het vertrouwen.

Meer over SunPower

REC

REC Zonnepanelen worden gemaakt door Renewable Energy Company (REC). Dit bedrijf is gestart in Noorwegen en later internationaal uitgebreid. Dit is opgericht in december 1996. In het begin is REC gestart met de productie van zonnecellen. Later is ze uitgegroeid naar een volledig geïntegreerde productielijn, waarbij ze de gehele keten beheerst van siliciumverwerking tot de productie van complete zonnepanelen.

Meer over REC

Waarom zonnepanelen?

  • Direct finaniceel voordeel

  • U draagt bij aan een beter milieu

  • Zelf energie opwekken

  • Onafhankelijk van energieleveranciers

Wenst u meer informatie of een offerte te ontvangen?