Goforsunpower is specialist op het gebied van installatie en onderhoud van zonne-energie voor uw woning of bedrijfspand. U kunt zich bij ons vrijblijvend laten adviseren over zonnepanelen, laadpalen, Quookers en infrarood warmtepanelen. Wij beantwoorden al uw vragen en kijken samen naar wat het beste bij uw situatie en wensen past. Dit kan zowel in onze showroom, als bij u thuis.

U kunt zich aansluiten bij de miljoenen huishoudens die wereldwijd al profiteren van zonnepanelen, om zo uw eigen energie duurzaam op te wekken en uw energierekening flink te verlagen. Wij leveren, installeren en onderhouden de zonnepanelen voor zowel particulieren als bedrijven, overheidsinstellingen en vereniging van eigenaars. Met meerdere certificaten zoals zonnekeur installateur bent u bij Goforsunpower gegarandeerd van een zonnige ervaring!

Bent u nieuwsgierig geworden, twijfelt u of heeft u vragen? Kom naar onze showroom in Rhenen. Hier kunnen wij u vrijblijvend persoonlijk advies geven en waar gewenst een offerte voor u uitbrengen.

Goforsunpower B.V. is een onderdeel van Kerkhof Technische Installaties B.V. welke al meer dan 30 jaar ervaring heeft in de installatietechniek.

Werken bij Goforsunpower?

Het meest zonnige bedrijf van Nederland zoekt jou! Geniet van het weer terwijl je het milieu verbetert!

Vanwege de aanhoudende groei van Goforsunpower zijn wij opzoek naar monteurs voor het monteren en installeren van zonnepanelen.

Interesse?

Bekijk onze Werken Bij pagina

Missie

De missie van Goforsunpower is om een professionele, betrouwbare en flexibele partner te zijn voor zowel de opdrachtgevers als hun partners.

Visie

Goforsunpower wil bouwen aan duurzame relaties met haar opdrachtgevers en partners door professionele en betrouwbare installaties te leveren. Flexibiliteit staat voorop. Door continu te verbeteren en vakkundig te werk te gaan streeft ons team naar uiterst tevreden klanten. Wij zullen pas weggaan wanneer u tevreden bent!