Montagesystemen bij Goforsunpower

Een kwalitatieve montage van zonnepanelen zal een grote impact hebben op de levensduur en werking van uw installatie. De keuze voor het juiste montagemateriaal is daarbij van groot belang. Goforsunpower adviseert u graag welk montagesysteem het beste bij uw situatie past.

Neem direct contact op voor advies

Onze merken

Sunbeam

Sunbeam is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende leveranciers van montagesystemen voor zonnepanelen op platte daken. Door de slimme en stabiele constructie is een zeer snelle montage mogelijk en worden de zonnepanelen optimaal en veilig ondersteund. Sunbeam staat garant voor jarenlange duurzame ondersteuning voor elk type en formaat zonnepaneel.

Meer over Sunbeam

Van der Valk

De ValkDouble, ValkTriple en ValkQuattro van Van der Valk Solar Systems zijn praktische en universele solar montagesystemen die speciaal zijn ontwikkeld voor ‘bijzondere’ platte daken, zoals aan- en uitbouwdaken, garageboxen of appartementsgebouwen. Bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden.

Meer over Van der Valk

Plaatsing van montagesystemen

Op een hellend dak

Op een hellend dak wordt er altijd gebruik gemaakt van het montagesysteem van Valk Slimline. In dit geval wordt het zonnepaneel bovenop de bestaande dakbedekking gemonteerd. De panelen kunnen evenwijdig met het dakvlak of onder een bepaalde hoek geplaatst worden in functie van de gewenste oriëntatie en helling. Vaak kiest men voor een evenwijdige plaatsing met de dakbedekking zodat de installatie ook esthetisch mooi weggewerkt zit.

Bij de ontwikkeling van montagesystemen voor daken zijn montagegemak en snelheid belangrijke aandachtspunten. Als het gaat om schuine daken komt er echter nog een belangrijk aandachtspunt bij: flexibiliteit. Er zijn immers vele soorten schuine daken met elk hun vereisten voor een gedegen bevestiging. Het systeem van Van der Valk voor schuine daken is zowel doordacht als compleet.

Op een plat dak

Op een plat dak wordt er altijd gebruik gemaakt van het montagesysteem van Sunbeam. Bij de montage van een zonnepaneel op een plat dak wordt het paneel eerst gemonteerd op steunen en dan los op het plat dak geplaatst. Er is in dit geval extra ballast nodig om ervoor te zorgen dat de panelen niet wegwaaien. Daarom is het belangrijk om te controleren of de draagkracht van het dak volstaat.

Sunbeam is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende leveranciers van montagesystemen voor zonnepanelen op platte daken. Er is veel kennis opgebouwd als het gaat om hoe zonnepanelen het best kunnen worden ondersteund en hoe de systemen ook de meest extreme wind- en sneeuwlasten kunnen weerstaan.

Open veld

In dit geval wordt het zonnepaneel geplaatst op een onderconstructie op de begane grond. Deze optie is zeer geschikt voor bijvoorbeeld grote tuinen of weilanden.

Wenst u meer informatie of een offerte te ontvangen?