Zonnepanelen bij Goforsunpower

Zonnepanelen zijn de laatste jaren erg bekend geworden. Doordat er gratis stroom opgewekt kan worden door middel van zonlicht zijn zonnepanelen voor particulieren en bedrijven hartstikke aantrekkelijk. Het ene zonnepaneel zet meer licht om in energie dan het andere. Afhankelijk van de ruimte moet u een keuze gaan maken tussen een hoger of lager rendement paneel. Wij bieden een breed assortiment met verschillende merken, afmetingen en vermogen hoogtes.

Glas-glas panelen zijn zonnepanelen die gebruik maken van een andere techniek. Een glas-glas paneel is een paneel waarbij zowel de boven als onderkant van glas is. De zonnecellen liggen tussen twee lagen glas ingekapseld, waardoor deze panelen erg sterk en stabiel zijn. Door deze opbouw wordt de levensduur van een zonnepaneel verhoogt en zorgt ervoor dat de veroudering van het paneel zelf zo min mogelijk is.

Sinds januari 2023 is het btw-tarief op zonnepanelen verlaagd naar 0%. Je betaalt dus geen btw over de aanschaf van jouw zonnepanelen en btw-teruggave is hierdoor niet meer nodig.

Interesse in het verder verduurzamen van uw huis door middel van een warmtepomp of airconditioning? Bekijk de mogelijkheden op onze website van Kerkhof Technische Installaties.

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Beantwoord een paar simpele vragen en zie direct of uw dak geschikt is voor zonnepanelen!

Onze merken

AEG

De geschiedenis van AEG Solar gaat terug naar 1883 toen het bedrijf startte met de productie van gloeilampen. Het bedrijf dat onder meer bekend is van de producten zoals de wasmachines en andere huishoudelijke apparatuur is vandaag de dag actief in meer dan 150 landen en levert jaarlijks meer dan 40 miljoen producten uit. Inmiddels maakt AEG met de AEG zonnepanelen onderdeel uit van het Zweedse bedrijf Electrolux AB, ’s werelds grootste producent van huishoudelijke apparatuur.

Meer over AEG 

REC

REC Zonnepanelen worden gemaakt door Renewable Energy Company (REC). Dit bedrijf is gestart in Noorwegen en later internationaal uitgebreid. Dit is opgericht in december 1996. In het begin is REC gestart met de productie van zonnecellen. Later is ze uitgegroeid naar een volledig geïntegreerde productielijn, waarbij ze de gehele keten beheerst van siliciumverwerking tot de productie van complete zonnepanelen.

Meer over REC 

Energyra

De innovatieve zonnepanelenfabriek Energyra Europa ging in 2018 van start en is een Nederlands familiebedrijf. Energyra kreeg, ondanks een stevig fundament, in 2019 door vertragingen en financiële tegenslagen te maken met een faillissement. Begin 2020 kon Energyra echter, dankzij een nieuwe investeerder, een doorstart maken onder het motto ‘never waste a good crisis’. Energyra heeft zich gericht op de ontwikkeling van nieuwe producten, het verbeteren van de productie en het minimaliseren van de ecologische voetafdruk.

Meer over Energyra 

Solarwatt

Wat in 1993 werd geboren als visie van drie pioniers op het gebied van zonne-energie is vandaag de dag de toonaangevende Duitse fabrikant van zonne-energie systemen, de Solarwatt glas-glas zonnepanelen staan bekend om de uitstekende kwaliteit en is in Europa marktleider in glas-glas zonnepanelen. Ook is Solarwatt een van ‘s werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag.

Meer over Solarwatt

SunPower

Het lijkt behoorlijk lastig om erachter te komen wat de beste zonnepanelen zijn. Niet alle zonnepanelen zijn hetzelfde. Al bijna 35 jaar ontwerpt en bouwt SunPower de meest geavanceerde zonnepanelen in de branche. SunPower is ervan overtuigd dat zonne-energie ongekende mogelijkheden biedt. Zonnetechnologie vergroot het vertrouwen.

Meer over SunPower

Waarom zonnepanelen?

  • Direct financieel voordeel

  • U draagt bij aan een beter milieu

  • Zelf energie opwekken

  • Onafhankelijk van energieleveranciers

Wat onze klanten vertellen

Goede snelle service

Vriendelijk en behulpzaam personeel!
- Elst ut - 25 mei 2024

Uitstekende persoonlijke service! Topbedrijf!

Goforsunpower is echt een ontzettend klantvriendelijk en professioneel bedrijf! Je wordt persoonlijk, snel en deskundig geholpen (zo zie je het tegenwoordig zelden meer). Bovendien wordt [...]
- Oosterbeek - 24 mei 2024

Waanzinnig goed!

We hebben onlangs werkzaamheden laten uitvoeren door Kerkhof/Goforsunpower. De ervaring was uitmuntend. Het werk is super netjes en vakkundig uitgevoerd. De medewerkers zijn correct en [...]
- Amerongen - 21 mei 2024

Wenst u meer informatie of een offerte te ontvangen?