Zonnepanelen bij Goforsunpower

Zonnepanelen zijn de laatste jaren erg bekend aan het worden. Doordat er gratis stroom opgewekt kan worden doormiddel van zonlicht worden zonnepanelen voor particulieren en bedrijven steeds aantrekkelijker. Het ene zonnepaneel zet meer licht om in energie dan het andere. Afhankelijk van de ruimte moet u een keuze gaan maken tussen een hoger of lager rendement paneel. Wij bieden een breed assortiment met verschillende merken, afmetingen en vermogen hoogtes.

Mono-kristallijne zonnecellen en polykristallijne zonnecellen hebben een hoge opbrengst, maar presteren iets minder bij hoge temperaturen of bij een minder optimale zonnestraling.

Glas – Glas Panelen zijn zonnepanelen die gebruik maken van een andere techniek. Een glas-glas paneel is een paneel waarbij zowel de boven als onderkant van glas is. De zonnecellen liggen tussen twee lagen glas ingekapseld, waardoor deze panelen erg sterk en stabiel zijn. Door deze opbouw wordt de levensduur van een zonnepaneel verhoogt en zorgt ervoor dat de veroudering van het paneel zelf zo min mogelijk is.

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Beantwoord een paar simpele vragen en zie direct of uw dak geschikt is voor zonnepanelen!

Onze merken

LG Solar

Met meer dan 50 jaar ervaring als een wereldmarktleider op het gebied van elektronica is LG Electronics klaar om de kracht van de zon te benutten. Na 25 jaar onderzoek en ontwikkeling die verder gaan dan de standaarden van de industrie, zijn de zonnepanelen van LG Solar volledig ontwikkeld. De LG zonnepanelen hebben een uniek ontwerp waarmee het paneel zowel hoge kwaliteit, performance, levensduur als betrouwbaarheid leveren.

Meer over LG Solar

AEG

De geschiedenis van AEG Solar gaat terug naar 1883 toen het bedrijf startte met de productie van gloeilampen. Het bedrijf dat onder meer bekend is van de producten zoals de wasmachines en andere huishoudelijke apparatuur is vandaag de dag actief in meer dan 150 landen en levert jaarlijks meer dan 40 miljoen producten uit. Inmiddels maakt AEG met de AEG zonnepanelen onderdeel uit van het Zweedse bedrijf Electrolux AB, ’s werelds grootste producent van huishoudelijke apparatuur.

Meer over AEG

Solarwatt

Wat in 1993 werd geboren als visie van drie pioniers op het gebied van zonne-energie is vandaag de dag de toonaangevende Duitse fabrikant van zonne-energie systemen, de Solarwatt glas-glas zonnepanelen staan bekend om de uitstekende kwaliteit en is in Europa marktleider in glas-glas zonnepanelen. Ook is Solarwatt een van ‘s werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag.

Meer over Solarwatt

SunPower

Het lijkt behoorlijk lastig om erachter te komen wat de beste zonnepanelen zijn. Niet alle zonnepanelen zijn hetzelfde. Al bijna 35 jaar ontwerpt en bouwt SunPower de meest geavanceerde zonnepanelen in de branche. SunPower is ervan overtuigd dat zonne-energie ongekende mogelijkheden biedt. Zonnetechnologie vergroot het vertrouwen.

Meer over SunPower

REC

REC Zonnepanelen worden gemaakt door Renewable Energy Company (REC). Dit bedrijf is gestart in Noorwegen en later internationaal uitgebreid. Dit is opgericht in december 1996. In het begin is REC gestart met de productie van zonnecellen. Later is ze uitgegroeid naar een volledig geïntegreerde productielijn, waarbij ze de gehele keten beheerst van siliciumverwerking tot de productie van complete zonnepanelen.

Meer over REC

Waarom zonnepanelen?

  • Direct finaniceel voordeel

  • U draagt bij aan een beter milieu

  • Zelf energie opwekken

  • Onafhankelijk van energieleveranciers

Wat onze klanten vertellen

Vriendelijke goede service, goed advies, eerlijke prijs

Het bedrijf biedt kwalitatief goede onderdelen aan tegen een eerlijke prijs. Men gaat er niet voor om met goedkopere onderdelen een zo scherp mogelijke offerte [...]
- Beuningen - 8 juni 2021

Na eerste montage is er gelijk werk gemaakt van onze klacht en wens tot extra panneel

Na de eerst montage van de panelen constateerden wij dat de panelen niet netjes lagen. Tevens hadden wij een dakraam gewild maar de positie was te [...]
- Veenendaal - 31 mei 2021

Snelle en goede service!

Een snelle service zowel in de offerte fase als de realisatie fase. Goed advies bij het bepalen van de keuzes en een goede ondersteuning bij de [...]
- Renkum - 31 mei 2021

Wenst u meer informatie of een offerte te ontvangen?

Stuur ons een bericht