Zonnepanelen van SunPower

Het lijkt behoorlijk lastig om erachter te komen wat de beste zonnepanelen zijn. Niet alle zonnepanelen zijn hetzelfde. Al bijna 35 jaar ontwerpt en bouwt SunPower de meest geavanceerde zonnepanelen in de branche. SunPower is ervan overtuigd dat zonne-energie ongekende mogelijkheden biedt. Zonnetechnologie vergroot het vertrouwen.

Natuurlijk wekken alle zonnepanelen schone energie op. SunPower legt de lat hoog voor wat betreft ecologische en maatschappelijke duurzaamheid. SunPower wil een actieve bijdrage leveren aan de regeneratie van milieu en maatschappij.

Interesse in zonnepanelen van SunPower? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Beantwoord een paar simpele vragen en zie direct of uw dak geschikt is voor zonnepanelen!

Voordelen van SunPower

  • Minimaal rendementsverlies

  • 25 jaar product garantie

  • 25 jaar vermogensgarantie

Een betere garantie begint bij een beter product

Voor alle SunPower-panelen geldt onze Volledige Betrouwbaarheidsgarantie voor panelen, met een toonaangevende dekking van 25 jaar. Wij hebben absoluut vertrouwen in de integriteit van de SunPower-technologie, en dit wordt bovendien bevestigd door talloze onafhankelijke onderzoeken en gebruikservaringen met meer dan 30 miljoen van onze zonnepanelen wereldwijd. Dit betekent dat u profiteert van de best mogelijke garantie en volledige gemoedsrust.

Interesse in zonnepanelen van SunPower?