Bel ons: 0318 724 624 - Mail: info@goforsunpower.nl

Omvormers.

Meer over omvormers >>

  Project Description

  Een omvormer zet de gelijkstroom van zonnepanelen om tot in het elektriciteitsnet bruikbare wisselstroom. Op deze manier vormt de omvormer het hart van elke zonnestroominstallatie.

  Het licht wordt door uw zonnepanelen gelijk omgezet in elektriciteit. De gelijkstroom wordt door een omvormer omgezet naar 230V wisselspanning voor het gebruik in huis of kantoorpanden.
  De omvormer moet dan ook zo efficiënt mogelijk zijn om zo het minst mogelijk energie te verliezen.

  Zoals hieronder beschreven ons aanbod van de verschillende omvormers en micro-omvormers.

  Enphase

  Micro-omvormers

  De zonnepanelen op uw dak absorberen zonlicht in de vorm van gelijkstroomelektriciteit (DC). Een micro-omvormer, verstopt onder elk paneel, zet die gelijkstroomelektriciteit (DC) om in wisselstroom (AC), de soort elektriciteit die u in huis kunt gebruiken.

  Envoy

  De Envoy vormt de hersenen van het systeem. Hier worden gegevens van de micro-omvormers verzameld en doorgegeven aan de Enlighten-software. De communicatie loopt ook in de andere richting, zodat uw installateur een probleem op afstand precies kan lokaliseren en updates kan doorgeven aan de micro-omvormers.

  MyEnlighten

  MyEnlighten is uw venster op de energie in huis. Het zet de gegevens van de Envoy om in een gebruiksvriendelijke interface waarmee u de productie van uw systeem kunt volgen en het energieverbruik in huis kunt bekijken.

  Goodwe

  Goodwe is een toonaangevende strategisch denkende onderneming die zich richt op onderzoek en productie van PV-omvormers en oplossingen voor energieopslag. Met een gemiddelde maandelijkse omzet van 30.000 stuks in 2017 en meer dan 30 GW geïnstalleerd in meer dan 100 landen, worden Goodwe omvormers voornamelijk gebruikt voor residentiële sytemen, commerciële systemen en energieopslag systemen, variërend van 1,0 tot 80 kW. Ze bieden betrouwbare bediening en uitstekende prestaties en worden door haar klanten wereldwijd geprezen.

  Solar Edge

  De SolarEdge DC-AC PV-omvormer is speciaal ontworpen om te werken met de SolarEdge power optimizers. Omdat de MPPT en spanning voor elk paneel individueel worden geregeld door de power optimizer is de omvormer alleen verantwoordelijk voor de DC naar AC omzetting. Met als gevolg een eenvoudiger, goedkopere en betrouwbaardere omvormer met een standaard garantie van 12 jaar, die verlengbaar is tot 20 of 25 jaar. De vaste stringspanning zorgt te allen tijde voor het hoogste rendement onafhankelijk van de stringlengte en de temperatuur.

  Naast de functie als een DC-geoptimaliseerde omvormer, beheert deze enkelfasige omvormer ook de thuisaccu en het energiemanagement van de SolarEdge opslagoplossing.

  Onze merken

   

  Back to Top
  × Heeft u vragen over onze producten?