Bel ons: 0318 724 624 - Mail: info@goforsunpower.nl

SunPower.

Zonnepanelen

Het lijkt behoorlijk lastig om erachter te komen wat de beste zonnepanelen zijn. Niet alle zonnepanelen zijn hetzelfde. Al bijna 35 jaar ontwerpt en bouwt Sunpower de meest geavanceerde zonnepanelen in de branche. Sunpower is ervan overtuigd dat zonne-energie ongekende mogelijkheden biedt. Zonnetechnologie vergroot het vertrouwen.

Natuurlijk wekken alle zonnepanelen schone energie op. Sunpower legt de lat hoog voor wat betreft ecologische en maatschappelijke duurzaamheid. Sunpower wil een actieve bijdrage leveren aan de regeneratie van milieu en maatschappij.

SunPower® Performance zonnepanelen

SunPower® Maxeon zonnepanelen

SunPower® Performance-zonnepanelen combineren de voordelen van conventionele zonnecellen met de meer dan 35 jaar ervaring van SunPower op het gebied van materialen en productie. Dit levert een betrouwbaarder, krachtiger en efficiënter zonnepaneel op met een hoger rendement dan conventionele zonnepanelen.

Sinds 2015 zorgen de innovatieve SunPower Performance-panelen met shinglecellen voor de hogere betrouwbaarheid en de betere duurzaamheid die energieleveranciers eisen. Met meer dan 2 GW geïnstalleerd en ondersteund door een internationaal portfolio van patenten en patentaanvragen om zo hun technologievoordeel te borgen, verwachten we dat SunPower Performance-panelen nog vele jaren toonaangevend blijven in de markt.

Het innovatieve design met shinglecellen leidt tot een sterk nieuw concept: de panelen zijn sterker en leveren betere resultaten dan bij conventionele zonnetechnologie.

SunPower heeft onlangs Maxeon 3 op de markt gebracht, het eerste zonnepaneel van 400 watt voor huizen, waarmee Sunpower hun eigen record heeft verbroken.

Maxeon-zonnepanelen zijn al meer dan 10 jaar het meest efficiënt in de branche. De Maxeon wekt op hetzelfde dakoppervlak meer energie op dan conventionele panelen. Een SunPower Maxeon-systeem levert gedurende de eerste 25 jaar 55% meer energie met hetzelfde oppervlak.

Voor alle SunPower-panelen geldt een volledige Betrouwbaarheidsgarantie voor panelen, met een toonaangevende dekking van 25 jaar.

Sunpower heeft absoluut vertrouwen in de integriteit van de SunPower-technologie, en dit wordt bovendien bevestigd door talloze onafhankelijke onderzoeken en gebruikservaringen met meer dan 30 miljoen van hun zonnepanelen wereldwijd. Dit betekent dat u profiteert van de best mogelijke garantie en volledige gemoedsrust.

Een betere garantie begint bij een beter product.

Voor alle SunPower-panelen geldt onze Volledige Betrouwbaarheidsgarantie voor panelen, met een toonaangevende dekking van 25 jaar. Wij hebben absoluut vertrouwen in de integriteit van de SunPower-technologie, en dit wordt bovendien bevestigd door talloze onafhankelijke onderzoeken en gebruikservaringen met meer dan 30 miljoen van onze zonnepanelen wereldwijd. Dit betekent dat u profiteert van de best mogelijke garantie en volledige gemoedsrust.

Back to Top
× Heeft u vragen over onze producten?