Bel ons: 0318 724 624 - Mail: info@goforsunpower.nl

Van der Valk Solar.

Montagesysteem

Bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden

Schuine daken

Bij de ontwikkeling van montagesystemen voor daken zijn montagegemak en snelheid belangrijke aandachtspunten. Als het gaat om schuine daken komt er echter nog een belangrijk aandachtspunt bij: flexibiliteit. Er zijn immers vele soorten schuine daken met elk hun vereisten voor een gedegen bevestiging. Het systeem van Van der Valk voor schuine daken is zowel doordacht als compleet.

Onderstaande het basissystemen dat toepasbaar is op veel verschillende pannendaken. Met natuurlijk voor ieder schuin dak de juiste, veilige dakbevestiging.

Het montagesysteem voor ‘bijzondere’ platte daken

De ValkDouble, ValkTriple en ValkQuattro van Van der Valk Solar Systems zijn praktische en universele solar montagesystemen die speciaal zijn ontwikkeld voor ‘bijzondere’ platte daken, zoals aan- en uitbouwdaken, garageboxen of appartementsgebouwen.

Deze systemen in de vorm van een schansmodel bieden uitkomst op plaatsen waar meerdere rijen ‘gewone’ systemen voor platte daken nét niet passen of in elkaars schaduw zouden staan. Door de slimme configuratie van het systeem kunnen tot 100% meer panelen per dak worden geplaatst!

Voor meer informatie, download de datasheet hier!

Klant met een Van der Valk ondersysteem

     

Back to Top
× Heeft u vragen over onze producten?